diumenge, 15 de novembre del 2015

15-11-2015: DE L'ESPUNYOLA A VALÈNCIA

15-11-2015: DE L'ESPUNYOLA A VALÈNCIA
Aquest cap de setmana hem tornat a combinar la muntanya i l'asfalt. 
Una bona colla de corredors s'han arribat fins a l'Espunyola per gaudir dels paisatges i l’entorn del prepirineu Berguedà i córrer les curses de la Trail els Tossals (dintre del Campionat Maqui). Hem participat a la clàssica pujada al Santuari dels Tossals, de 14Km (+700m), que transcorre pels indrets més emblemàtics de la zona: Salt de Sallent, Capolat, els pantans de l’Espunyola, Sant Salvador, i a la de 25Km (+1400m), amb més desnivell, més corriols, i algun petit tram de grimpada, que permet descobrir la part més feréstega de la Serra dels Tossals, i gaudir de les panoràmiques de la cresta, a més, aquest any s'ha arribat al punt més alt de la serra, el Tossal de Trasserra (1525m). 
La Isabel, una de les participants, ens ho explica: "És una cursa exigent, amb 6 km de forta pujada i un descens pronunciat, bastant tècnic. El paisatge i les vistes han estat excepcionals; se te n'anava la vista buscant un rovelló, les erugues feien camí, les vistes a Montserrat i al Berguedà, un cel blau, el contrast dels camps de conreu, a voltes verds i a voltes del color de la terra, els colors de tardor i el trepitjar les fulles seques. L'esforç ha valgut molt la pena!"
 Amb el Carlitos, l'Alex, el David, la Idoia, la Carme, el Carles, la Isabel...
 l'Edu...
 i el Xavi!
Qui se n'ha anat més lluny, però, ha estat el Josep Maria que ha participat a la 35a edició de la Marató de València. Aquesta ha estat la seva 4a marató i ha aconseguit MMP: ha arribat en la posició 4709 amb un temps real de 3:35:15.
                               La mossegada que no falti!

Els Running Cows Team també s'han apuntat a la festa!
                           Moltes felicitats!
                                 Salut i km!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada